joi, 10 ianuarie 2013

Cu Dumnezeu in fiecare zi ….


In fiecare zi ne intalnim cu diferite probleme ,chiar daca nu vrem suntem nevoiti sa rabdam,sa iertam sa trecem orice greseala pe care o persoana o face asupra noastra si sa acceptam ca D-zeu e cu noi in fiecare zi …
    Uneori ne mahnim din cele mai mici probleme si nu vrem sa cautam rezolvare la ele ..de ce? pt ca egoismul din eul nostru nu ne lasa sa inaintam si sa ne impacam cu eul nostru insusi….
    E greu in aceasta lume in care nu vezi decat invidie ,ura , fiecare are un anumit punct de vedere unitatea nu mai este …. dar de ce? ...nu suntem noi oare de vina ….!!!Tatal nostru Ceresc si-a dat pe unicul Sau Fiu ca sa moara pt noi si a fost batjocorit, scuipat ,si noi nu putem sa induram aceastea pt ca ne credem mai sus si fiecare nu lasa de la el….
    Doamne, stiu ca acolo sus Tu ne veghezi pasii nostri care umbla pe aceasta lume stricata…si murdara , fa-ne sa umblam mai mult dupa tine in fiecare zi sa facem mai mult Voia Ta ….sa ne aprofundam din Cuvantl Tau mai mult sa ne unim ,sa iertam sa incercam sa ajutam pe cei din jurul nostru ,sa ii ridicam cand sunt cazuti si sa le spunem "Dumnezeu este cu tine in fiecare zi…nu te teme!!!"El iti vegheaza pasii si te primeste in bratele Sale .

Amin!!




By Andreea I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu